Groupages

Uw specialist in efficiënte & snelle groupage-zendingen

Transport Vandijck specialiseert zich al zes decennia in groupage-transport.

Hebt u één of meerdere palletten of volumineuze goederen die u snel moet vervoeren? Dan biedt Transport Vandijck met haar groupagediensten een ideale oplossing. Contacteer ons!

Uw allround logistieke partner

Met 50 vrachtwagens en 90 opleggers beschikken we over een ruime vloot. In onze werkplaats met opgeleide mecaniciens voeren we kleine onderhoudswerken en eventuele herstellingen zelf uit.

Vul dat aan met onze perfect gelegen magazijnen die in totaal 10.000 m² opslagruimte bieden en u weet dat transport Vandijck de ideale transportpartner is voor het verzenden van uw goederen in Europa.

Heeft u goederen met eindbestemming Oost-Europa, Noord-Afrika of Azië? Dan verwijzen wij u graag door naar onze in-house partner Vedrova.

Ook voor logistieke diensten zoals tijdelijke magazijnopslag kan je bij Transport Vandijck terecht.

Welke voordelen biedt groupage-transport?

Over ADR (colli) Transport

Onze chauffeurs hebben de nodige certificeringen en onze vrachtwagens de nodige uitrusting om ADR-transport te verzorgen. We volgen continu alle normeringen rond ADR op om een veilig en correct transport van uw (gevaarlijke) ADR-goederen te garanderen.

Op zoek naar een betrouwbare transportpartner?

Contacteer ons

Eco policy

Als transportbedrijf begrijpen we de impact die onze activiteiten hebben op het milieu en we nemen onze verantwoordelijkheid serieus. Daarom nemen we maatregelen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en onze bijdrage aan een duurzame toekomst te vergroten.

Testimonials

Waarom Transport Vandijck?

Modern Wagenpark

Opgeleide chauffeurs

Duurzame focus

Eigen werkplaats

Sterk in groupages

Nieuwste technologieën

Werken bij Transport Vandijck

Werken bij Transport Vandijck? Da’s dichtbij huis in een leuke sfeer werken voor interessante klanten. We hebben verschillende vacatures en bieden u een mooi carrièreperspectief en interessante voorwaarden.

Onze kernwaarden

Investeren in duurzaamheid

Als familiebedrijf zijn we ons bewust van onze impact op mens en maatschappij. Daarom nemen we uitgebreide maatregelen om zo duurzaam mogelijk uw goederen te transporteren. Als uw partner in transport trachten we om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Zo investeren we in de transportsector van morgen zodat we u nog decennialang kunnen ondersteunen.

arrow down

Meer dan 60 jaar ervaring

Met meer dan zes decennia ervaring in de transportsector, staat onze organisatie als een huis. Dat merkt u aan alle aspecten, van communicatie, organisatie tot het uiteindelijke transport. U hebt een persoonlijk aanspreekpunt waar u terecht kan met al uw vragen. Hebt u nood aan een partner met know-how en bakken ervaring in transport & logistiek? Dan zijn wij uw ideale partner.

arrow down

Klanten worden partners

We geloven in een relatie die verder gaat dan klant-leverancier. Logistiek is een belangrijke schakel binnen elk bedrijf. Daarom ambiëren we dan ook niets minder dan een volwaardige partner in deze waardeketen te zijn. Door meerwaarde te bieden aan u als klant en door als strategisch klankbord te fungeren, bouwen we samenwerkingen uit die voor de lange termijn zijn.

Scroll to Top