Logistieke diensten

Op zoek naar een logistieke partner met opslagcapaciteit?

Transport Vandijck is met +10.000m² aan magazijnen uw partner in logistieke diensten

Hebt u goederen die u veilig wilt stockeren? Maar hebt u geen opslagplaats of magazijn ter beschikking? Transport Vandijck biedt naast het vervoer ook verschillende opslagmogelijkheden voor uw goederen.

Onze perfect gelegen magazijnen, vlakbij de E313 (Antwerpen – Luik) en het Albertkanaal, bieden in totaal zo’n 10.000 m² aan opslagruimte. Op de Europese kaart liggen we ook goed met vlotte verbindingen naar Luxemburg, Duitsland, Nederland en Frankrijk. Dé ideale locatie om uw goederen op te slaan. Contacteer ons met uw vraag.

Uw allround logistieke partner

Met 50 vrachtwagens en 90 opleggers beschikken we over een ruime vloot. Vul dat aan met ons perfect gelegen magazijn van 10.000 m2 en u zal ondervinden dat Transport Vandijck de ideale partner is voor al uw logistieke vraagstukken.

Ook met logistieke vragen zoals tijdelijke magazijnopslag kan u bij Transport Vandijck in Herentals terecht.

Welke voordelen bieden onze logistieke diensten?

Hoe we uw goederen veilig stockeren

Naast veiligheidsmaatregelen zoals camerabewaking, zorgen we ook regelmatig voor ongediertebestrijding in onze magazijnruimtes. Tot slot worden onze magazijnen op regelmatige basis onderworpen aan een externe audit (FAVV, brandweer, pest control, …). Zo garanderen we een optimale stockage van uw goederen.

Op zoek naar een betrouwbare logistieke partner?

Contacteer ons

Eco policy

Als transportbedrijf begrijpen we de impact die onze activiteiten hebben op het milieu en we nemen onze verantwoordelijkheid serieus. Daarom nemen we maatregelen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en onze bijdrage aan een duurzame toekomst te vergroten.

Testimonials

Waarom Transport Vandijck?

Modern Wagenpark

Opgeleide chauffeurs

Duurzame focus

Eigen werkplaats

Sterk in groupages

Nieuwste technologieën

Werken bij Transport Vandijck

Werken bij Transport Vandijck? Da’s dichtbij huis in een leuke sfeer werken voor interessante klanten. We hebben verschillende vacatures en bieden u een mooi carrièreperspectief en interessante voorwaarden.

Onze kernwaarden

Investeren in duurzaamheid

Als familiebedrijf zijn we ons bewust van onze impact op mens en maatschappij. Daarom nemen we uitgebreide maatregelen om zo duurzaam mogelijk uw goederen te transporteren. Als uw partner in transport trachten we om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Zo investeren we in de transportsector van morgen zodat we u nog decennialang kunnen ondersteunen.

arrow down

Meer dan 60 jaar ervaring

Met meer dan zes decennia ervaring in de transportsector, staat onze organisatie als een huis. Dat merkt u aan alle aspecten, van communicatie, organisatie tot het uiteindelijke transport. U hebt een persoonlijk aanspreekpunt waar u terecht kan met al uw vragen. Hebt u nood aan een partner met know-how en bakken ervaring in transport & logistiek? Dan zijn wij uw ideale partner.

arrow down

Klanten worden partners

We geloven in een relatie die verder gaat dan klant-leverancier. Logistiek is een belangrijke schakel binnen elk bedrijf. Daarom ambiëren we dan ook niets minder dan een volwaardige partner in deze waardeketen te zijn. Door meerwaarde te bieden aan u als klant en door als strategisch klankbord te fungeren, bouwen we samenwerkingen uit die voor de lange termijn zijn.

Scroll to Top